İçeriğe geç

Kurtlar Vadisi Gerçekte Kimler

Kurtlar Vadisi Pusu gerçek hayatta kimler?

Son dönemde gündeme gelen Kurtlar Vadisi karakterlerini sözde gerçek hayatta temsil edenler: Polat Alemdar – Abdullah Çatlı… Süleyman Çakır – Alaattin Çakıcı… 3. Aslan Akbey – Mustafa Hiram Abas. … Nesrin Çakır – Uğur Çakıcı … Laz Ziya – Dündar Kılıç … Memati Baş – Muradi Güler. … 7. Abdülhey Çoban – Ali Yasak.Daha fazla ürün…•23. Mayıs 2021

Laz Ziya gerçek hayatta kimdir?

Gerçek hayatta Sürmeneli silah kaçakçısı Dündar Kılıç’ı temsil ediyor. Dündar Kılıç, mafya babası Alaattin Çakıcı’nın kayınpederi olup, dizide Alaattin Çakıcı’yı Süleyman Çakır canlandırmaktadır.

Süleyman Çakır gerçekte kimi canlandırıyor?

Süleyman ÇakırYapan: Raci Şaşmaz Bahadır Özdener Ahmet YurdakulOynayan Oktay KaynarcaDoğum tarihi1964Doğum yeriArdeşen, Rize16 satır daha

Mehmet Karahanlı gerçekte kimi temsil ediyor?

Gerçek hayat bilgisi Mehmet Karahanlı, bir Türk iş adamı, suç lideri ve Tapınak Şövalyeleri için çalışan suç örgütlerinin ittifakı olan Kurtlar Konseyi’nin baronuydu.

Davut Tataroğlu gerçekte kimi temsil ediyor?

Davut Tataroğlu’nun perde arkası ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden çıkmış ve ilk kez 19 Nisan 2007’de yayınlanan dizinin ilk bölümünde rol almıştır. Gerçek hayatta temsil ettiği kişinin ise medya patronu Aydın Doğan olduğu iddia edilmiştir.

İskender Büyük gerçekte kimi temsil ediyor?

Ölümünden sonra ara sıra adı geçiyordu: Polat Alemdar’ın ziyaret ettiği eski polis şefi ve amcası Zaza’ya göre İskender, Ersoy Ulubey’den hoşlanmıyordu. Ergenekon davasının sanığı emekli jandarma tuğgeneral Veli Küçük’ü temsil ediyordu.

Kuzuzade ailesi gerçekte kim?

Detay. Vahap Kuzuzade’nin gerçek hayatta Vehbi Koç’u temsil ettiği tahmin ediliyor.

Halo Dayı gerçekte kim?

Salih Sönmez Atasoy (1944, Erzincan – 15 Aralık 2011, Isparta), Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Testere necmi gerçekte kimi temsil ediyor?

Gerçek hayatta ise karakter, gerçek ismi ve dizide öldürülme şekli nedeniyle 1990 yılında suikasta kurban giden istihbarat görevlisi Hiram Abas ile özdeşleştiriliyor.

İnci Tataroğlu gerçekte kimdir?

Sema Şimşek (d. 24 Şubat 1976, Almanya), Türk oyuncu ve eski model.

Kurtlar Vadisi Abdülhey gerçekte kimdir?

Gerçek adı Zülfü Yüksel’dir. Gizli servisteki kod adı Akrep’tir. KGT’nin iki numarasıdır. Elazığ’lıdır.

Aslan Bey gerçekte kimdir?

Popüler kültürdeki yeri. Kurtlar Vadisi’ndeki eski karakterlerden Aslan Akbey’in (Aslan Amca – dizideki gerçek adı: Abbas Ustaoğlu) Hiram Abas’ı temsil ettiği iddia ediliyor. Dizide Pala karakteri, tıpkı gerçekte Hiram Abas’ın öldürülmesi gibi Aslan Akbey’i öldürmüştür.

Yüce seçilmişler kimlerdir?

Tapınak Şövalyeleri, aynı zamanda “Yüce Seçkinler”, “Yüce Seçilmişler” ve “Tapınakçılar” olarak da bilinen, kendi çıkarları doğrultusunda dünyadaki siyasi ve ekonomik olayları şekillendiren güçlü ve gizli bir Mason örgütüydü.

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa gerçekte kim?

Turgay Tanülkü; Türkiye’de görme engelliler okullarında, gençlik eğitim merkezlerinde ve sekiz bölge cezaevinde tiyatro grupları kurdu. Kurduğu gruplarla çalışmalarını sürdürüyor. Tanülkü, 1987-1989 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar, Tiyatro Bölümü, Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda rol ve sahne dersleri verdi.

Polat Alemdar gerçekte kimi temsil ediyor?

Polat Alemdar: ABDULLAH ÇATLI’nın faaliyetlerini konu alıyor ama tam olarak gerçek bir karakter değil, dizi için yaratılmış bir karakter.

Kurtlar Vadisi Pusu kimleri canlandırıyor?

Ana KarakterlerOyuncuKarakterGaye GürselSafiye KarahanlıHakan BoyavKaraÇiğdem BaturLeyla TürkmenHatice ŞendilEbru Duru42 satır daha

Kurtlar Vadisi Pusu Muro gerçekte kim?

Mustafa Üstündağ (oyuncu)Mustafa Üstündağ11 Şubat 1977 Safranbolu, Karabük’te doğduEğitimMüjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro BölümüMeslekOyuncuAktif Yıllar2000-Bugün4 hat daha

İnci Tataroğlu gerçekte kimdir?

Sema Şimşek (d. 24 Şubat 1976, Almanya), Türk oyuncu ve eski model.

Halo Dayı gerçekte kim?

Salih Sönmez Atasoy (1944, Erzincan – 15 Aralık 2011, Isparta), Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Masaj Yapan Escort