İçeriğe geç

Başak Pazar Ne Zaman Açıldı

Başak pazar ne zaman kuruluyor?

📢 DUYURU 📍 Başakpazar, perşembe günleri normal saatinde, pazar günleri ise saat 10.00’da açık olacaktır. 📍 Pazartürk, salı günleri normal saatinde, cumartesi günleri ise saat 10.00’da açık olacaktır. 📍 Kayaşehir Fuar ve Sergi Merkezi, pazartesi ve cuma günleri normal çalışma saatlerinde açık olacaktır.

Başakşehir Kapalı Pazar hangi günler açık?

Ses sistemi üzerinden duyurular ve müzik yayını yapılabilmektedir. Salı ve cumartesi günleri kurulan pazarda engelli otoparkı dahil toplam 1 adet restoran bulunmaktadır.

Bahçeşehir pazarı ne zaman?

Cumartesi, Pazar ve Perşembe günleri gerçekleşmektedir. Bakırköy metro ve metrobüs durağına 5 dakika uzaklıktadır.

Kayaşehir pazar kaça kadar açık?

Değerli komşularımız; Kapalı pazarlarımız 09:00 – 17:00 saatleri arasındadır.

Başakşehir’de kapalı pazar sayısı kaç?

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan modern kapalı pazarlarına bir yenisini daha ekledi. Başakpazar, Pazartürk ve Kayaşehir’den sonra ilçenin dördüncü kapalı pazarı olan Fenertepe Sergi ve Fuar Alanı, düzenlenen törenle açıldı.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi güne alındı?

İNDİRİM AVCI | Bakırköy Sosyete Pazarı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Bakırköy Adliyesi önünde kuruluyor💥 Daha fazlası Haberler ve Öne Çıkanlar’da 🤗 Marka…

Beylikdüzü Sosyete Pazarı hangi gün?

🗓️Kurulum Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleşir. 🅿️Park yerleri mevcuttur, ancak çok yoğun olduğu için ne kadar erken gelmelisiniz… 13 Mart 2024

Bahçeşehir önceden nereye bağlıydı?

Etap ve 5. Etap Esenler Belediyesi’ne; Bahçeşehir, Büyükçekmece ilçesine bağlı bir belediye iken son yapılan düzenlemelerle bu ilçeler birleştirilerek Başakşehir ilçesi kuruldu.

Sosyete pazarı hangi gün?

Haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan Salı pazarı, iki ayrı günde farklı müşterilere hitap ediyor.

Bahçeşehir ne zaman yapıldı?

Bahçeşehir Üniversitesi Bahçeşehir-Uğur Eğitim Vakfı tarafından 18.01.

Bursa’da pazarlar hangi gün?

MarktplatzanfrageMarktnameTypGründungstageSAMSTAGSMARKTNachbarschaftsmarktSaFREITAGSMARKTNachbarschaftsmarktFreitagNEUES DORFMARKTNachbarschaftsmarktSonntagPRODUZENTENMARKTProduzentenmarktDienstag42 weitere Zeilen

Başak pazarına hangi otobüs gider?

Başakşehir bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Başak Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 78, 78E, 98H, MK31, 78F. Metro: M3.

Başakşehir Belediyesi cumartesi açık mı?

“İBB hafta sonları açık mı?” Bu soru özellikle çalışan kesimin en çok merak ettiği konulardan biridir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hafta sonları kapalıdır.

Bursa Altınşehir pazarı hangi gün?

Pazar alanlarıS.NOPUNDAY NAMEDAY31ALTINŞEHİR İLÇE PAZARTESİCUMARTESİ32HASANAĞA KIZILCIKLI MAH PAZARTESİCUMARTESİ33İHSANİYE SİTELER İLÇE PAZARTESİCUMARTESİ34İHSANİYE GİYİM PAZARTESİCUMARTESİ49 daha fazla satır

Tavsiyeli Bağlantılar: Hz Mûsâ Hangi Dine Mensuptur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir